Post a reply - Pošli komentár ||
Back to main page - Návrat úvodná stránka
diskusia
Submitted by - Zaslal maestro on 25/Sep/2012 67.81.90.242
Message - Príspevok:
Myslim,ze diskusia,ma byt diskusia. To,co tu vidim je skoro smiesne. Ved diskutujme o veciach,co nas palia. Ja napriklad,by som sa pytal,co Solosnica. Je to krasne,ze tam sidlia akesy potvory,ale kto kedy nejaku videl.Liezol som tam 12 rokov a nikdy mi nejaky vtak neublizil.Ani ja jemu. Ale lezenie zakazali.Co Devin,archeologicka pamiatka,kde okrem skaly,nic ineho nie je. Je zaujimave,ze v case"tej"totality boli hlasy odporu.Teraz vsetci sedite na riti,idete do Italy atd.To ale vobec nie je riesenie.Treba sa starat o hory tu,na Slovensku. Neviem,co by som ja robil,svojho casu som bol cierna ovca Iamesu Bratislava. Preteky,skalolezenie,reprezentacne druztva... Vysledky boli smutne.Kamarati uz neziju. Nie preto,ze by nevedeli liezt,ale preto,ze cela organizacia smrdela a nutila chlapcov podavat vykony.Za kazdu cenu. Byvali sudruhovia[clenovia KS},Koller,Orsula,Kele,Shurka atd. vedeli o vsetkom.Samozrejme neurobili nic. Naco sa popalit?Pre koho? Chlapci na to doplatili,bohuzial. A co bude teraz dalej? Ta ista sprosta organizacia,kde komunisti[teraz asi dissidenti]viedli ludi k smrti? Myslim si,ze je cas zalozit inu organizaciu. Na mene nezalezi,ale tych oportunistov,tam netreba.Cim skor ,tym lepsie.
Replies to this post - Komentáre k príspevku
|